close
PROEFLES AANVRAGEN

Instructeurs

Joost Nieuwenburg

Mensen leren auto rijden is mijn vak. Niets is zo leuk als mensen het autorijden leuk gaan vinden en het onder de knie gaan krijgen. Mensen moeten met plezier auto kunnen rijden zonder dat het een verplichting is.

Gezelligheid in de auto en het geruststellen van mensen in de auto. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk om goed advies te geven aan de leerlingen: wat ze goed doen en de punten waar we nog hard aan moeten werken.

Jet Nieuwenburg-Buitelaar

Ik ben een vrij rustig persoon en kan dat zeer goed overdragen op leerlingen. Zodra mensen zich opgehaast voelen of de stress toeslaat blijf ik altijd kalm en ben dan het rustpunt in de auto, wat prettig is voor de leerling. Want leren doe je het beste in een ontspannen sfeer.

Het overbrengen van mijn kennis op mensen door rustig en kalm uit te leggen wat er moet gebeuren is mijn passie. Als mensen het niet begrijpen het gewoon rustig opnieuw uit te leggen. Mensen moeten met plezier auto kunnen rijden zonder dat het een verplichting is of wordt. Veel vrouwen vinden het prettig om les te krijgen van een vrouw.

Rijles Alphen aan den Rijn Rijles Leiden Rijles Ter Aar Rijles Nieuwkoop Rijles Leiderdorp Rijles Koudekerk aan den Rijn Rijles Roelofarendsveen Rijles Hazerswoude Rijles Zoetermeer